Dé Redhat en opensource specialisten van Nederland.

HCS Company is een specialistisch IT-bedrijf uit Amsterdam. Ze geloven dat IT tegelijk leuk, innovatief en ook simpel moet zijn. Al jaren werken ze voor toonaangevend partijen zoals de Politie, KLM, UWV en het Prinses Maxima Centrum. Het snelgroeiende IT-bedrijf zocht hulp bij het veranderen en professionaliseren van hun merk. Voor deze uitdaging benaderden ze ons. De opdracht luidde als volgt: breng alle merkelementen van HCS Company naar het volgende niveau. Challenge accepted!

Bekijk het resultaat

De kracht van HCS Company.

De kern van HCS Company zijn de sterke persoonlijkheden. Dé Red Hat specialisten van Nederland. Zij maken de innovatie. Zij maken het bedrijf. Zij zetten uitdagende ideeën om in werkende realiteit.  

Om dit beeld duidelijk over te brengen combineren we het nieuwe statement “Wij maken innovatie werkelijk werkend.”, met deze sterke persoonlijkheden. De gezichten van HCS Company staan centraal in vernieuwde merk.

Merkstrategie.

Fun, kwaliteit en openheid. Dat is waar HCS Company voor staat. Dat is de basis van het dagelijkse werk van dit eigenwijze IT-bedrijf. Op basis van Open Source en Red Hat technologie maken zij innovatie werkelijk werkend. Niet door drastisch te vernieuwen, maar door een brug te slaan tussen het bestaande bekende en nieuwe moderne, flexibele IT. Op deze manier is innovatie niet een mooi woord, maar zetten ze uitdagende ideeën om in werkende realiteit.

Het door technologie gedreven bedrijf heeft een gezicht gekregen. In dit geval gezichten. Letterlijk en figuurlijk. De gezichten weerspiegelen de fun, kwaliteit en ervaring van Open Source en Red Hat technologie. De nieuwe website is een afspiegeling van het innovatieve karakter van HCS Company, want samen bouwen zij met opdrachtgevers aan eenvoudige en open IT. Zien is geloven.

Voorbeeldpagina's van de HCS Company mobiele website
Voorbeeldpagina's van de HCS Company mobiele website
Voorbeeldpagina's van de HCS Company mobiele website
Voorbeeldpagina's van de HCS Company mobiele website

Een sterke fundering is het hele werk.

Samen met HCS Company hebben we een flinke stap gezet in de professionalisering van het merk. Er is een verbinding gemaakt tussen een aangepaste huisstijl, een vernieuwde merkstrategie, content en design. De fundering is gelegd voor meer continuïteit door vernieuwing.