Merem Medische Revalidatie. Een nieuw merk.

Merem is nieuw. Merem Medische Revalidatie om compleet te zijn. Merem is de vervanging of eigenlijk samensmelting van de merknamen "De Trappenberg" en "Heideheuvel". Een veranderproces. Nog complexer. Nog leuker.

Marleen van Toorn over de samenwerking.

"De jongens van Maibru hebben op een heldere manier de merkstrategie en doorvertaling op al onze (online) kanalen ontwikkelt en gecreëerd. Ze hebben ons op een hele fijne wijze begeleid in het aanscherpen en inrichten van onze ambities van vooruitgang. Nou voor vooruitgang kan je zeker bij ze aankloppen."

De ontdekkingsreis.

We hebben verschillende merkstrategie sessies gedaan. Dit is over het algemeen een vast onderdeel in al onze projecten. In deze sessies hebben wij uit verschillende invalshoeken gekeken naar toekomstscenario’s om merk en gebruikers dichter bij elkaar te brengen.

We hebben de complete basis van de achterliggende strategie en positionering van het merk in kaart gebracht en samen met het projectteam van Merem alles aangescherpt. Het merkstatement is geworden 'Meer met Merem'.

Marleen van Toorn, Marketing & Communicatie Manager binnen Merem: "Revalideren is topsport. Of het nu gaat om klinische, semi-klinische of poli-klinische revalidatie, onze revalidanten halen elke dag het uiterste uit zichzelf. Vooruitgang is voor iedereen anders, of dit nu mentaal of fysiek is, bij ons draait alles om de patiënt en zijn of haar wensen."

De Merem Methode.

Vastberaden om iedereen succesvol te (laten) revalideren. Hoe complex het revalidatievraagstuk ook is, gezamenlijk vinden ze een manier om weer mee te draaien in de maatschappij. Met een helder stappenplan, opgesteld door een team van specialisten, met daarin een inventieve en persoonlijke behandeling, komen ze stap voor stap dichterbij het doel. Dat noemen ze de Merem Methode.