Visueel stimulerend. Functioneel efficient.

Mirato is de naam achter enkele bekende interieurconcepten van werkomgevingen. Als je ooit in het kantoor van TakeAway Amsterdam, de top van de gaming industrie Nixxes of het Ronald McDonald Huis LUMC – Leiden bent geweest dan ben je bekend met hun werk. Omdat het bureau uit Sassenheim een sterk aanhoudende groei doormaakt, benaderde Mirato ons om hen te helpen zich te onderscheiden in het competitieve landschap en een merk op te bouwen om hen te begeleiden in de volgende fase van ambitieuze groei.

De kracht van Mirato.

We doken in de fascinerende wereld van kantoor omgevingen. Over energie, vorm en functies. Twee kampen binnen de categorie begonnen op te duiken; degene die ontwerpen en degene die realiseren. Twee specialismen die nog wel eens flink met elkaar kunnen schuren. Daarom heeft Mirato de laatste jaren een flinke transitie doorgemaakt van het leveren van deeloplossingen (vloeren) naar totaalinrichting. Een andere aanpak. Een merk dat ervoor zorgt dat ideeën ook echt de uitwerking krijgt die het verdient. Geen plek waar goede ideeën sterven tussen de ontwerp en realisatie fase. Gebouwd op verbindende expertise.

Positionering mirato
Maartje wessels - mirato
Sander - mirato
Visueel stimulerend. functioneel efficient.

Merkstrategie.
Merk identiteit.
Web design.
Web development.

We hebben verbinding dan ook als doelgericht merkidee gedefinieerd. Dit werd de basis voor alles wat volgde. We creëren een krachtige schaalbare visuele identiteit. Een duidelijke verbale identiteit. We vereenvoudigden de vele factoren van een goed functionerende werkomgeving. We vergroten wat het allerbelangrijkst is. De waarde van Mirato is het kunnen verbinden van alle elementen om een ruimte te kunnen creëren waar ideeën, ambities en verhalen groeien.

Bekijk de website

Leuk allemaal, maar wat zijn de resultaten?

- Met een scherpe waardepropositie en een eenvoudig ontwerpsysteem met veel attitude komt het merk Mirato echt tot leven. 

- Een website met een Google pagespeed van 99/100

- CSS Design Awards (Site of the Day)

- Awwwards (Honorable Mention, Mobile Excellence)

Neos CMS, een krachtige motor.

Met een duidelijk, modulair ontwerp-systeem hebben we de digitale identiteit van Mirato veiliggesteld. Onze vrienden van Sigbar hebben de technische uitwerking van de website uit onze handen genomen en hebben een flexibele oplossing op basis van Neos CMS neergezet. 

Laat maar eens zien wie Sigbar is