→ Vraag 1: Hoe ziet dat proces naar helderheid er dan uit?

Helderheid creëren begint met onze analytische en creatieve verkenning - dat ons helpt de essentiële inzichten te ontdekken om de perfecte match te kunnen maken tussen merk en gebruikers.

Gevolgd door het creatieve proces om die nieuwe inzichten om te zetten naar een strategisch, visueel en verbaal duidelijk verhaal voor jouw merk. Zodat het voor gebruikers altijd duidelijk is wat jij geeft van waarde is voor hen. 

Exploring, Listening & Research → Strategy & Voice → Branding & Identity → UX & Content → Design & Development → Marketing & Campaigns → BFF's

→Klinkt gaaf, welke diensten bieden jullie allemaal aan?

Creatieve verkenning
Wij geloven dat de oplossingen van de toekomst niet altijd kunnen voortbouwen op ervaringen uit het verleden. We moeten openstaan ​​voor nieuw denken en voor wat er in de wereld naar voren komt. 

Merkstrategie
We gebruiken patronen in behoeften, gedrag en ambities van gebruikers om zinvolle ervaringen te creëren. Daarbij helpen we merken duidelijk te maken wie ze zijn, waar ze voor staan en vooral wat de waarde is voor gebruikers.

Visuele identiteit
Op basis van de strategische basis creëren we een volledige visuele identiteit die jouw merk visualiseert en verbindt met gebruikers. Om jouw merk te laten onderscheiden van alle anderen.

Verbale activiteiten
We zijn geen lorum ipsum studio. We creëren content, berichten en campagnes om het verhaal naar buiten te brengen. Want zonder verhaal heb je niets te vertellen. Creatieve content voor de perfecte verbinding van merk en gebruikers.

Digitale productie
En als laatste. Wij laten het gebeuren. We ontwikkelen digitale ervaringen die zowel mooi als bruikbaar zijn.  Samen met technisch specialisten uit ons netwerk met wie we veelvuldig samenwerken. Om een perfect resultaat te garanderen. Zonder rompslomp en veel geregel, zodat elke dollar, yen of euro naar de ervaring gaat. Brexit ponden nemen we trouwens ook aan.

→ En moet je altijd het hele proces afnemen?

Nee, dat hoeft niet. We spelen elke fase van het spel. Maar we beginnen altijd met discovery. Zonder inzicht is er geen helderheid en verbinding mogelijk.

→ Met wie werken jullie doorgaans graag samen?

Wij werken succesvol samen met tech, zorg, startups en familiebedrijven. Dat zijn organisaties waar we over het algemeen goed mee matchen. Van klein tot middelgroot. Dappere merken die "de grote jongens" durven uit te dagen. Werken met kleine tot middelgrote bedrijven betekent vaak rechtstreeks samenwerken met oprichters en beslissers om hen te helpen hun visie tot leven te brengen. Dat vinden we heel fijn.

→Voor wie hebben jullie allemaal al gewerkt en hoe ging dat?

Er staan een aantal cases online. Bekijk ons werk. En hoe dat ging? Erwin Damberg van Founded in Friesland zei "Samen met Maibru hebben we een opwindend nieuw merk ontwikkeld voor Founded in Friesland dat echt de ontdekkingstocht van ondernemerschap omarmt. Ze hebben ons door de grote hoeveelheid aan keuzes in strategie, branding en design geloodst en hebben samen met ons de plek gecreëerd voor jong Fries ondernemerschap. We zijn echt superblij met het resultaat. Missie volbracht!"

→ We hebben gehoord dat jullie een hele duidelijke mening hebben?

We hebben inderdaad een sterke mening en komen daar graag voor uit. Dit heeft een grote invloed op wie we zijn en hoe we werken. Hieronder staan onze kernwaarden:

  1. We omarmen verandering en sturen het aan.
  2. We worden beter van uitdagingen. Daarom dagen we elkaar uit.
  3. We stellen altijd een diagnose voordat we iets voorschrijven.
  4. We zijn avontuurlijk, creatief en ruimdenkend.
  5. We geven niet altijd het gewenste antwoord. Wel het juiste antwoord.
  6. We maken plezier en zijn soms een beetje raar. Daar kunnen we niks aan veranderen.
  7. We pitchen niet gratis. Wat we wel gratis aanbieden, is een strategische analyse en een creatieve debriefing. Kortom: een goed gesprek.
  8. En niet te vergeten. We doen alles met een grote toewijding voor helderheid.

→ Maar wacht, ik heb nog meer vragen.

Wij beantwoorden hem natuurlijk graag. Vul het onderstaande formulier dan even in.

Jouw vraag mag je hier achter laten.

Contact