Mirato: interieurconcepten voor werkomgevingen.

Mirato is de naam achter enkele bekende interieurconcepten van werkomgevingen. Als je ooit in het kantoor van TakeAway Amsterdam, de top van de gaming industrie Nixxes of het Ronald McDonald Huis LUMC – Leiden bent geweest dan ben je bekend met hun werk. Omdat het bureau uit Sassenheim een sterk aanhoudende groei doormaakt, benaderde Mirato merk studio Maibru om hen te helpen zich te onderscheiden in het competitieve landschap en een merk op te bouwen om hen te begeleiden in de volgende fase van ambitieuze groei.

We zijn dan ook snel in de auto gesprongen om ons onder te dompelen in de wereld van Mirato. We doken in de fascinerende wereld van kantoor omgevingen. We hebben van alles geleerd over energie, vormen en functies.

Twee kampen binnen de categorie begonnen op te duiken; degene die ontwerpen en degene die realiseren. Twee specialismen die nog wel eens flink met elkaar kunnen schuren. Daarom heeft Mirato de laatste jaren een flinke transitie doorgemaakt van het leveren van deeloplossingen (vloeren) naar totaalinrichting. Een andere aanpak. Een merk dat ervoor zorgt dat ideeën ook echt de uitwerking krijgt die het verdient. Geen plek waar goede ideeën sterven tussen de ontwerp en realisatie fase. Gebouwd op verbindende expertise.

We hebben verbinding dan ook als doelgericht merkidee gedefinieerd. Dit werd de basis voor alles wat volgde. We creëren een visuele identiteit en een stem. Het resultaat is een eenvoudige ervaring van een complexe wereld waarin veel elementen zijn om uiteindelijk een kantooromgeving voor prestatie en plezier te ontwikkelen.

Bekijk het resultaat op www.mirato.nl