We helpen bij het bouwen van merken die eenvoudig, mooi & gebruiksvriendelijk zijn. 

Gedreven door heldere strategie, schaalbaar design en krachtige verhalen. Digitale creatievelingen die met hart en ziel merken laten groeien. 

Onze kernactiviteit is een merk helder laten communiceren. Merken eenvoudig en begrijpelijk maken. Impactvol en met karakter. 

Zeker, dit is misschien een ietwat te vereenvoudigde samenvatting van wat we doen, maar ach, wie leest er eigenlijk graag lange beschrijvingen?

Lancering, Transformatie of opfrisbeurt? Wij werken aan jouw:

Merkstrategie
Visuele identiteit
→ Messaging
→ Visueel design
→ Website
→ Copywriting
→ Campagnes

Hoe wij uitdagingen aanpakken.

Hoewel we ons proces aanpassen aan de uitdaging, hebben we een beproefd kader. Op basis van inzichten ontwikkelen we een heldere, holistische roadmap. Waarin we vergroten wat jouw merk echt geweldig maakt. Zodat alle merkervaringen die we gaan ontwerpen draaien om het versterken van dit verschil. In alles.

Het is nu wel tijd om ons werk te bekijken

En dit is hoe wij samenwerken.

Wij werken in een slanke, samenwerkende vorm om spannende merken te maken. Met een kernteam en een flexibele schil. Door ons netwerk van specialisten vergroten we de impact van ons werk en kunnen we elke keer het best passende team bij de uitdaging creëren. 

Ja, ik wil met jullie werken

Deze mensen zeggen aardige dingen over ons. Die andere laten we natuurlijk niet zien.

Erwin Damberg - Founded in Friesland
We hebben een opwindend nieuw merk ontwikkeld dat echt de ontdekkingstocht van ondernemerschap omarmt. Ze hebben ons door de grote hoeveelheid aan keuzes in strategie, branding en design geloodst en hebben samen met ons de plek gecreëerd voor jong Fries ondernemerschap. "We zijn echt superblij met het resultaat. Missie volbracht!"
 

Marleen van Toorn - Merem Medische Revalidatie
Werken met Maibru was een positieve reis. We hebben geleerd dieper na te denken over Merem en wat het voor ons en onze doelgroep betekent. Het was een genoegen om samen te werken met hun - die duidelijk houden van wat ze doen. We zijn erg blij met het resultaat.