Creatieve studio gespecialiseerd in identiteit, digital en merkverhalen. 

De wereld is verdeeld, chaotisch en onvoorspelbaar. Merken bieden daarin focus. Om die kans optimaal te benutten, moeten merken betekenis, samenhang en vorm hebben. Wij ontwerpen het merk. Wij maken het merk een beleving. En wij communiceren het verhaal.

Heldere merken maken.
Wij zijn Maibru.

Onze services

Complexiteit eenvoudig maken in branding en design. 

Bijvoorbeeld in de vorm van een re-branding traject, zoals we voor HCS Company, 4dotnet, Sterk Fries Ondernemerschap hebben gedaan. 

Of het ontwikkelen van een compleet nieuw merk, Hartplastic, in de strijd om overtollig plastic in de zorg te minimaliseren.

Of het bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van positionering en identiteit voor Merem Medische Revalidatie, waar we nog steeds elke week op interim basis creative consultancy leveren. 

Of het compleet vernieuwen van het digitale landschap voor de grootste gemeente van Nederland, namelijk het Friese Súdwest-Fryslán

Een nieuwe website? Bekijk eens de websites van Villa Verhuur Texel en Vakantiepark Klein Vaarwater. Design van ons met de techniek van specialisten.

Kleine studio, grote impact.

Nee, we zijn niet met 50 man. Maar geregeld noemen mensen ons een bijzonder team. Gelukkig maar, want bijzondere combinaties leiden tot bijzondere innovaties. 

Uitdagingen vanuit meerdere invalshoeken tegelijk benaderen. Voor vreugde, verrassing en, durven we het te zeggen, genot. Om iets baanbrekends neer te zetten. Daarom zijn we bijzonder.

Een gamechanger. Geen copycat.

Bekijk onze cases

Onze kernwaarden.

We hebben een sterke mening en komen daar graag voor uit. Dit heeft een grote invloed op wie we zijn en hoe we werken. Hieronder staan onze kernwaarden:

  1. We omarmen verandering en sturen het aan.
  2. We worden beter van uitdagingen. Daarom dagen we elkaar uit.
  3. We stellen altijd een diagnose voordat we iets voorschrijven.
  4. We bouwen open en eerlijke relaties met communicatie.
  5. We zijn avontuurlijk, creatief en ruimdenkend.
  6. We zijn gepassioneerd en vastbesloten. Altijd.
  7. We geven niet altijd het gewenste antwoord. Wel het juiste antwoord.
  8. We maken plezier en zijn soms een beetje raar. Daar kunnen we niks aan veranderen.
  9. We pitchen niet gratis. Wat we wel gratis aanbieden, is een strategische analyse en een creatieve debriefing. Kortom: een goed gesprek.