Onze filosofie 

Wij zijn van mening dat merken - om relevant te blijven - een uniforme en duidelijke look en verhaal moeten hebben die hen nuttiger, mooier en waardevoller maakt voor mensen. Daarom bouwen we merken die super duidelijk te zijn, terwijl ze onmiskenbaar zichzelf blijven. 

Om een lang verhaal kort te maken helpen we dus merken met helderheid op te vallen, gekozen te worden en te groeien door de combinatie van design en verhalen. 

Onze formule:
Verhelderen. 
Vereenvoudigen.
Versterken. 

Het klinkt simpel, maar het is geen gemakkelijke klus. Als mens (en als organisatie) hebben we veel aan ons hoofd. We willen de wereld vertellen over alle fantastische dingen die we doen. We raken verstrikt in ons werk, product, merk en marketing. 

We houden onszelf voor de gek door te geloven dat mensen de tijd en energie hebben om alles te absorberen wat we naar ze gooien, terwijl de realiteit precies het tegenovergestelde is.

Of het nu een start, transformatie of opfrisbeurt is. Wij werken aan jouw:

Merkstrategie
Visuele identiteit
→ Verbale identiteit
→ UX & UI design
→ Content
→ Campagnes
Creative consultancy

Onze aanpak

Hoewel we ons proces aanpassen aan de uitdaging, hebben we een beproefd kader. Op basis van inzichten ontwikkelen we een heldere, holistische roadmap. Waarin we vergroten wat jouw merk echt geweldig maakt. Zodat alle merkervaringen die we gaan ontwerpen draaien om het versterken van dit verschil. In alles.

Ja, laat jullie werk maar eens zien.

Hoe we samenwerken

Wij werken in een slanke, samenwerkende vorm om merken met mensen te verbinden. Met een kernteam en een flexibele schil. Door ons netwerk van specialisten vergroten we de impact van ons werk en kunnen we elke keer het best passende team bij de uitdaging creëren. 

Ja, ik wil met jullie werken

Aardige woorden van mensen met wie we werken.

Erwin Damberg - Founded in Friesland
We hebben een opwindend nieuw merk ontwikkeld dat echt de ontdekkingstocht van ondernemerschap omarmt. Ze hebben ons door de grote hoeveelheid aan keuzes in strategie, branding en design geloodst en hebben samen met ons de plek gecreëerd voor jong Fries ondernemerschap. "We zijn echt superblij met het resultaat. Missie volbracht!"
 

Marleen van Toorn - Merem Medische Revalidatie
Werken met Maibru was een positieve reis. We hebben geleerd dieper na te denken over Merem en wat het voor ons en onze doelgroep betekent. Het was een genoegen om samen te werken met hun - die duidelijk houden van wat ze doen. We zijn erg blij met het resultaat.