Hallo! Als je dit leest, ben je waarschijnlijk nieuwsgierig naar ons. Wij zijn merk studio maibru.  

We helpen merken een uniforme look en verhaal te vinden die hen nuttiger, mooier en waardevoller maakt voor mensen. Door merkervaringen te creëren die echte waarde geven in het leven van de consument door hen dichterbij hun visie voor de toekomst te brengen.

We bundelen hoe merken eruitzien, vertellen, voelen en handelen. Altijd op zoek naar helderheid en dat beetje ongewone.

Om een lang verhaal kort te maken helpen we dus merken op te vallen, gekozen te worden en te groeien door gebruik van design en emotie. Zodat jouw merk in de loop van de tijd bekender, onderscheidend en winstgevender worden.

Of het nu een start, transformatie of opfrisbeurt is. Wij werken aan jouw:

Merkstrategie
Visuele identiteit
→ Verbale identiteit
→ UX & UI design
→ Content
→ Campagnes

Onze aanpak

We investeren tijd in het begrijpen van jouw verhaal, jouw concurrenten en de verwachtingen en angsten van jouw klanten. Wij luisteren. We stellen vragen. Makkelijke en moeilijke.

Daarna maken met een roadmap om jouw merk te versterken door te vereenvoudigen. We vergroten wat jouw merk echt geweldig maakt. 

De merkervaringen die volgen, gaan allemaal over het versterken van dit verschil, in alles, van de kleine tot de grote design elementen tot de merkboodschap eromheen.

Wat maakt ons anders? 

Dat zit hem in drie onderdelen:

1. We hebben veel tijd gestopt in het ontwikkelen van een eigen modulaire merkstrategie framework. Inmiddels staat deze als een huis en is succes bewezen met tech, zorg, startups en familiebedrijven.

2. Daarnaast zijn we en blijven we een kleine studio, zodat we jou echte aandacht kunnen geven. 

3. Onze vaste kern, flexible schil teams. Door ons netwerk van specialisten vergroten we de impact van ons werk en kunnen we elke keer het best passende team bij de uitdaging creëren. 

Kunnen we jou helpen?