We helpen merken tijdens momenten van
transformatie en groei met strategische, visuele en verbale helderheid.

Het Maibru verhaal is begonnen omdat we vaak gefrustreerd werden door de complexiteit van communicatie van merken. En juist daarom helpen we merken nu om eenvoudige, maar betekenisvolle ervaringen te creëren. 

Opmerkelijk duidelijk. Onverwacht fris. Eenvoud met karakter. Zonder frustratie. Voor verbinding met het publiek. En voor betere bedrijfsresultaten. 

Zeker, dit is misschien een ietwat te vereenvoudigde samenvatting van wat we doen, maar ach, wie leest er eigenlijk graag lange beschrijvingen?

Lancering, Transformatie of opfrisbeurt? Wij werken aan jouw:

Merkstrategie
Visuele identiteit
→ Messaging
→ Visueel design
→ Website
→ Copywriting
→ Campagnes

Hoe wij uitdagingen aanpakken.

Hoewel we ons proces aanpassen aan de uitdaging, hebben we een beproefd kader. Op basis van inzichten ontwikkelen we een heldere, holistische roadmap. Waarin we vergroten wat jouw merk echt geweldig maakt. Zodat alle merkervaringen die we gaan ontwerpen draaien om het versterken van dit verschil. In alles.

Het is nu wel tijd om ons werk te bekijken

En dit is hoe wij samenwerken.

Wij werken in een slanke, samenwerkende vorm om spannende merken te maken. Met een kernteam en een flexibele schil. Door ons netwerk van specialisten vergroten we de impact van ons werk en kunnen we elke keer het best passende team bij de uitdaging creëren. 

Ja, ik wil met jullie werken

Deze mensen zeggen aardige dingen over ons. Die andere laten we natuurlijk niet zien.

Erwin Damberg - Founded in Friesland
We hebben een opwindend nieuw merk ontwikkeld dat echt de ontdekkingstocht van ondernemerschap omarmt. Ze hebben ons door de grote hoeveelheid aan keuzes in strategie, branding en design geloodst en hebben samen met ons de plek gecreëerd voor jong Fries ondernemerschap. "We zijn echt superblij met het resultaat. Missie volbracht!"
 

Marleen van Toorn - Merem Medische Revalidatie
Werken met Maibru was een positieve reis. We hebben geleerd dieper na te denken over Merem en wat het voor ons en onze doelgroep betekent. Het was een genoegen om samen te werken met hun - die duidelijk houden van wat ze doen. We zijn erg blij met het resultaat.