Wat we eigenlijk doen bij Maibru?

Nou daar hebben we lang over nagedacht. Wat doen we eigenlijk? Maken we websites? Ja soms. Creëren we design? Yup, hele mooie. Maken we te gekke content? For sure! Veranderen we merken? Nogal, van grote tot kleine veranderingen. 

Maar verklaart dit wat we doen? Nee, niet compleet.

Maar opeens hadden we het. We helpen merken met helderheid. Helderheid in strategie, communicatie en design. Is dat nodig? Nou en of, want door complexiteit is veel onhelder geworden.

En zijn wij dan klaar? Nee. Vanuit helderheid, maken we verbindingen. Vanuit de essentie van het merk bedenken we merkstrategie die het verhaal vertelt. Daarna maken we een te gek design en laten we die in aanraking komen met de juiste content en technologie. Cool, hé!

Kortom, wij helpen merken eerst meer eigen te worden. En daarna helpen we ook nog eens bij het iedereen laten begrijpen dat jouw merk precies is waarnaar zij op zoek zijn. Katsjing!

Dat is het min of meer. Maar als je nog steeds nieuwsgierig bent, blijf gewoon lekker scrollen.

Oke, even op adem komen voordat je verder gaat.

Of weet je al genoeg en ben je klaar en sta je te popelen om aan de slag te gaan. Dan kan dat natuurlijk ook. Vertel ons dan over je tofste ideeën en wildste uitdagingen.

Zeg hallo

Hallo. Hallo?

Zijn jullie er nog? Laten we snel verder gaan. Zullen we nog iets meer over ons zelf vertellen? Blijkbaar hoort dat op een over ons pagina. Geregeld noemen mensen ons een sterke combinatie. Niet vanwege onze spierballen, maar omdat onze systematische manier van werken goed voor ze werkt. 

En dat hoeft niet saai en zakelijk te zijn. Het is juist namelijk onze taak om momenten te creëren van vreugde, verrassing en, durven we het te zeggen, genot. 

Dit doen we de door het grote denken van een strateeg te combineren met de creativiteit en aandacht voor details van een designer. Dat maakt die sterke combinatie. Dat is Maibru.

Bekijk onze cases

Onze kernwaarden.

We hebben een sterke mening en komen daar graag voor uit. Dit heeft een grote invloed op wie we zijn en hoe we werken. Hieronder staan onze kernwaarden:

  1. We omarmen verandering en sturen het aan.
  2. We worden beter van uitdagingen. Daarom dagen we elkaar uit.
  3. We stellen altijd een diagnose voordat we iets voorschrijven.
  4. We bouwen open en eerlijke relaties met communicatie.
  5. We zijn avontuurlijk, creatief en ruimdenkend.
  6. We zijn gepassioneerd en vastbesloten. Altijd.
  7. We geven niet altijd het gewenste antwoord. Wel het juiste antwoord.
  8. We maken plezier en zijn soms een beetje raar. Daar kunnen we niks aan veranderen.
  9. We pitchen niet gratis. Wat we wel gratis aanbieden, is een strategische analyse en een creatieve debriefing. Kortom: een goed gesprek.