Terug

Creative consultancy

Zit je even vast? Kom je er alleen niet uit? Of heb je gewoon gerichte expertise nodig? Maar je wilt geen duur betaalde ontdekkingstocht doen met het bureau om de hoek. Dat begrijpen we. 

Geen punt. Wij doen creative consultancy in een dag. Vertel ons jouw tofste idee of grootste uitdaging en wij maken het een stuk helderder. We helpen je om betere keuzes te maken. Want verkeerde keuzes hebben al te veel tijd en geld gekost. Niet door te komen dikke adviesrapporten in de kast. Weer een verandering in huisstijl. Complete sites die worden weggegooid en overnieuw worden opgebouwd, omdat er gedacht wordt dat ze niet bijdragen aan de doelen van de organisatie.

Creative consultancy is op een laagdrempelige, open en creatieve manier snel stappen maken met jouw wildste ideeën of meest complexe uitdagingen. Wil jij weten wat wij zouden doen als wij in jouw schoenen zouden staan?

Hoe we dat doen?

Samen met jou. In één dag. Bij jou op kantoor. Twee personen van ons. Jij legt uit en wij stellen vragen. Heel veel vragen. We diagnosticeren. Mooi woord voor op basis van onze kennis en ervaring zien van mogelijkheden, maar ook knelpunten. Na jouw input en onze vragen geven we onze ongezouten mening en denken we samen na over haalbare oplossingen.

We helpen de echte kern achter jouw probleem of uitdaging boven water te krijgen. We denken na over wat we zouden doen als wij in jouw schoenen zouden staan. We geven onze ideeën en maken een mogelijke aanpak om het idee tot een succes te maken. Op deze manier maken we heel snel stappen en kan jij verder. Verder met het mooiste wat er is. Ideeën omzetten in realiteit.

Advies nodig?

Dan weet je wat je moet doen.

Het hoeft niet heel moeilijk of lang. Gewoon je naam, e-mailadres en bericht. Dan hebben we snel contact! Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook: 085 130 76 11.

Contact