Terug

Merkstrategie

Wekelijks verschijnen er boeken en artikelen over hoe je merken moet creëren voor succes. Wij lezen ze ook. En dat is goed. Maar we hebben er vaak ook een mening over. Ze zijn vaak te methodisch en bieden weinig creativiteit. Merkstrategie volgens een boekje levert geen game changer op. Meer een copycat. Geen grote groei. Geen grote verandering. En zijn we daar juist nu niet met zijn allen naar op zoek? Ja toch.

Wij geloven in dat sterke merken ontstaan door een sterke samensmelting van strategie en creativiteit. Logica en magie. Door de kloof tussen logica en magie te overbruggen kan een merk een duurzaam, competitief voordeel opbouwen.

Logisch denken zorgt voor analytische en concrete inzichten. Creatief denken biedt ruimte voor intuïtie. Samen geeft het mogelijkheden om grote sprongen in het onverwachte te maken. Je niet blind staren op de kansen en uitdagingen van deze tijd. Maar door samen vanuit verschillende invalshoeken te kijken naar toekomstscenario's kunnen we het merk en gebruikers dichtbij elkaar brengen. 

Samen ontdekken we de factoren die van invloed zijn op de prestatie van het merk. Voor nu en de toekomst. Wij kijken naar de branche, de gebruiker en het verhaal. Dit doen wij niet door complexiteit toe te voegen, maar door gebruik te maken van bewezen creatieve spelvormen. Zo bouwen we gezamenlijk aan merken waar mensen verliefd op worden.

Wat we doen.

  • Gefaciliteerde workshops
  • User profiles (personas)
  • Experience mapping (user journeys)
  • Merk doelstellingen
  • Positionering
  • Merkverhaal
  • Merk schrijfstijl

Geïnteresseerd?

Dan weet je wat je moet doen. We bijten niet.

Stuur ons je gegevens en vraag door of bel 085 130 76 11. Dan hebben we snel contact.

Contact